NIEUWS

Kunst in de keuken of badkamer? [02-08-2020]

Wie op zoek is naar kunst voor in de badkamer, keuken of een andere nattere ruimte kan het beste kiezen voor een van de onderstaande materialen. Deze zijn allen goed afneembaar en kunnen tegen (milde) vochtinwerking. Kies voor Plexiglas waar een fraaie glossy uitstraling is gewenst. Kies voor ArtPanel wanneer u een mattere look zoekt die toch zeer strak en modern oogt. En wie zoekt naar een wandvullend kunstwerk kan het beste ons naadloos ArtWalltex gebruiken. Dat is beter bestand tegen inwerking van bijvoorbeeld damp dan regulier (vlies) behang doordat dit materiaal geen naden heeft waar het vocht tussen kan komen. Het is tevens goed afneembaar. Dit laatste materiaal is echter minder geschikt voor flink vochtige ruimtes omdat inwerking van langdurig vocht op de lijmlaag dan aan de orde kan zijn. Voor mild vochtige omgevingen zoals de keuken is dat echter geen probleem, wanneer de juiste lijm gebruikt wordt.

Behangservice in vrijwel heel Nederland [19-03-2020]

Voor klanten in Nederland die Art Walltex naadloos behang bestellen en het graag willen laten aanbrengen is het nu mogelijk om dit direct mee te bestellen. Kijk hiervoor onder het kopje 'Materialen' bij 'Behangservice voor Art Walltex [NL]'.

We maken het onmogelijke mogelijk! [29-01-2020]

Speciaal voor de grote tot wandvullende projecten kunnenn we bestanden digitaal opwaarderen met een extra canvasstructuur. Hierdoor wordt het mogelijk om bestanden die voorheen niet bruikbaar leken voor grotere afdrukken toch te gebruiken. Het is een digitale truc die door de jaren heen is verfijnd en al in diverse projecten heeft toegepast met groot(s) resultaat. Dus ziet u uw favoriete werk bij ons staan, maar heeft u eigenlijk toch een grotere versie nodig dan in de lijst staat vermeld? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een digitale upgrade. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, we rekenen voor deze service namelijk slechts 30 euro.

Nieuwe frames voor Art Deco doek [18-12-2019]

Vanaf nu zijn onze Art Deco frames in maar liefst 3 verschillende kleuren verkrijgbaar: Aluminium, zwart gespoten of wit gespoten. Zo heeft u nog meer keus om het frame te matchen met uw interieur. Standaard blijft het alu kleurige frame. Wilt u een zwart of wit gespoten frame, dan kunt u dat aangeven in stap 2 van het bestelproces bij de speciale wensen.

Ophangsets [18-04-2014]

Vanaf nu zijn er speciale ophangsets beschikbaar voor het eenvoudig ophangen van uw kunstwerk op canvas.

Nieuw in het assortiment [11-01-2013]

Speciaal voor grotere bestellingen hebben we in het assortiment een aantal lijsten opgenomen. Deze baklijsten zijn geschikt voor de 2 cm dikke ('standaard') canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in zwarte en goud-zwarte uitvoering tegen scherpe prijzen. Minimale bestelgrootte is 10 stuks. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nu ook kunst op behang verkrijgbaar [11-01-2013]

Een selectie van de mooiste Hollandsche Meesters zijn nu ook verkrijgbaar op extra groot formaat: als behang ('art-wallpaper'). Bekijk hier een overzicht van de kunstwerken die als behang verkrijgbaar zijn.