Stocletfrieze Die Erwartung (studie 1 van 3) | Gustav Klimt

 

Stocletfrieze Die Erwartung (studie 1 van 3)

Dit werk is het eerste deel van een voorstudie die Klimt maakte voor de Stocletfrieze. Het totale werk bestaat uit drie delen, van links naar recht: Die Erwarting, Die Lebensbaum en Die Erfullung. Het is een werk voor de eetkamer van het architectonisch zeer fraaie Palais Stoclet.

Dit werk is bij ons los te bestellen, maar ook als drieluik met gelijke hoogte.

Ontdek nog veel meer...

Reakties van klanten

"Deze uitsnede is helemaal naar wens, fijn dat dit nog even geverifieerd wordt!"

  - Jody, Riethoven -

"Zojuist schilderij ontvangen, zie er top uit, mooie kleuren ook, tevreden wederom."

  - Fred, Nieuw Vennep -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, Julianadorp -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Gustav Klimt

Gustav Klimt was een Oostenrijkse schilder die grafiek en symbolisme moeiteloos met elkaar verbond. Hij was mede oprichter van de Wiener Secession en werd in zijn tijd door de gegoeden van de Belle epoque erkend en gewaardeerd. Uiteraard zorgden zijn soms sensuele en meer uitgesproken kunst voor de nodige opschudding in het Wenen van de jaren rond de eeuwwisseling. Zijn werk wordt vaak in verband gebracht met de jugendstilbeweging en art nouveau, maar is eigenlijk een op zichzelf staand oeuvre dat zich ontwikkelde in een boeiend tijdsgewricht, tussen klassiek en vooruitstrevend.

 

Keuze hulp

De kunstdrukken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Wij denken graag met u mee.