Sonnenblum - Zonnebloem   |  Gustav Klimt   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110 x 110 cm.

Vanaf: € 109.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Nog bedankt voor de service. Het doek hangt er mooi bij."

  - Rob, Den Bosch -

"Top. En bedankt voor al je service."

  - Cilly, Egmond aan Zee -

"Hartelijk dank voor het prachtige schilderij! Wat krijgen we een complimenten, gister stonden mensen even stil voor de heg om even te gluren!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Sonnenblum - Zonnebloem | Gustav Klimt | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

90 x 90 cm
€ 109.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 80 cm
€ 110.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 100 cm
€ 142.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
110 x 110 cm
€ 164.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 120 cm
€ 185.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 140 cm
€ 213.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Sonnenblum - Zonnebloem, door Gustav Klimt

Is het toeval dat deze compositie sterk lijkt op een mensfiguur? Dat is de betovering die uitgaat van dit schilderij. Klimt schildert een zonnebloem, maar tevens de menselijkheid.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het kunstwerk van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij ons altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. We denken graag met u mee.