Sonnenblum - Zonnebloem   |  Gustav Klimt   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110 x 110 cm.

Vanaf: € 79.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb de bestelling ontvangen en ik ben er blij mee! Mooi resultaat. Dank je wel."

  - Ellen, Rijsenhout -

"Dank jullie wel voor deze service! "

  - Ralph, Zwolle -

"We hebben de plaat ontvangen en wil je ontzettend bedanken voor het schitterende resultaat. We zijn er echt super blij mee."

  - Petra, Amersfoort -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Sonnenblum - Zonnebloem | Gustav Klimt | Canvasdoek

Kies uw maat/uitvoering

50 x 50 cm
€ 79.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
60 x 60 cm
€ 87.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
70 x 70 cm
€ 95.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 80 cm
€ 99.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
90 x 90 cm
€ 107.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 100 cm
€ 131.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
110 x 110 cm
€ 149.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 120 cm
€ 179.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 140 cm
€ 204.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Sonnenblum - Zonnebloem, door Gustav Klimt

Is het toeval dat deze compositie sterk lijkt op een mensfiguur? Dat is de betovering die uitgaat van dit schilderij. Klimt schildert een zonnebloem, maar tevens de menselijkheid.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Vanaf een maat van 90 x 120 wordt er een extra tussenlat in het spanframe geplaatst. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw canvas wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten ook in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij ons altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. We denken graag met u mee.