Der Park - Het park   |  Gustav Klimt   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110.5 x 110.5 cm

Vanaf: € 116.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Het doek vinden wij prachtig! Complimenten."

  - Wout, Barneveld -

"... zeer tevreden over uw vakwerk. Prettig om zaken met u te doen."

  - Willem, Harmelen -

"Dank u wel voor de snelle afhandeling van mijn bestelling"

  - Anja, Alkmaar -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Der Park - Het park | Gustav Klimt | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

70 x 70 cm
€ 116.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
90 x 90 cm
€ 119.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 80 cm
€ 120.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 100 cm
€ 152.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
110 x 110 cm
€ 174.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 120 cm
€ 205.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 140 cm
€ 233.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Der Park - Het park, door Gustav Klimt

Der Park is een schilderij dat kenmerkend is voor zijn periode die hij doorbracht aan de Attersee. Dit werk heeft hij in 1910 afgerond. Er is een zeer sterke gestyleerde compositie te zien. Het pointillisme dat hij verkent is op meerdere van zijn werken uit deze omgeving / periode terug te zien. Op dit moment is het werk in bezit van het MoMA in New York.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het kunstwerk van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij ons altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. We denken graag met u mee.