Der Park - Het park   |  Gustav Klimt   |  Kunstdruk op ArtPanel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110.5 x 110.5 cm

Vanaf: € 103.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, Steenwijk -

"Ik wil je nog even hartelijk danken voor je superservice, grote klasse!!!"

  - Richard, Nieuwegein -

"Ik heb net gebeld. Dit omdat het pakket aan de buitenkant beschadigd was. Gelukkig zijn de schilderijen helemaal gaaf. En wat zijn ze weer mooi, gaaf en leuk. We zijn er erg blij mee. Dank je wel en tot de volgende keer."

  - Mirel, Haarlem -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Der Park - Het park | Gustav Klimt | Kunstdruk op ArtPanel

Kies uw maat/uitvoering

40 x 40 cm
€ 103.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
50 x 50 cm
€ 131.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
60 x 60 cm
€ 174.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
70 x 70 cm
€ 238.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 80 cm
€ 279.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
90 x 90 cm
€ 327.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 100 cm
€ 379.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 120 cm
€ 481.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 140 cm
€ 579.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Der Park - Het park, door Gustav Klimt

Der Park is een schilderij dat kenmerkend is voor zijn periode die hij doorbracht aan de Attersee. Dit werk heeft hij in 1910 afgerond. Er is een zeer sterke gestyleerde compositie te zien. Het pointillisme dat hij verkent is op meerdere van zijn werken uit deze omgeving / periode terug te zien. Op dit moment is het werk in bezit van het MoMA in New York.


Kunstdruk op ArtPanel

Het kunstwerk wordt speciaal voor u direct op een 4 mm dik aluminium sandwich plaat gedrukt. Deze plaat is eerst met een witte onderlaag afgewerkt, u ziet dus geen aluminium aan de voor-of achterzijde. Dit materiaal wordt ook wel dibond genoemd. Een ophangplaatje wordt los meegeleverd, hiermee kunt u uw ArtPanel eenvoudig ophangen. Voor Artpanels vanaf 110 cm en groter wordt zelfs een compleet blind ophangframe voor de achterzijde meegeleverd. Met een ArtPanel haalt u een fraaie, strakke uitvoering van uw favoriete kunstwerk in huis.

Een ArtPanel is geheel vlak en weinig reflecterend en daarmee gemakkelijk te plaatsen. Zoek u juist meer hoogglans? Dan kunt u beter plexiglas bestellen. Een Art panel heeft een moderne, strakke uitstraling en is ook geschikt voor nattere ruimtes als de keuken of badkamer.

Als speciale uitvoering kan Art Panel ook rond geleverd worden!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij ons altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. We denken graag met u mee.