Der Park - Het park   |  Gustav Klimt   |  AcousticArt paneel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110.5 x 110.5 cm

Vanaf: € 343.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Dank je wel voor deze goede service. Ik ben hier heel erg blij mee."

  - Jenny, Amersfoort -

"Heel hartelijk dank voor het meedenken en ontwerpen van het behang."

  - Be interiordesign, Arnhem -

"Vriendelijk bedankt, het pakketje is aangekomen. Het doek hangt reeds en ziet er fraai uit zo."

  - Erik, Groningen -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

ONZE 6 ZEKERHEDEN

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

UW EIGEN GUSTAV KLIMT AAN DE MUUR

 

Onze webshop is een eerbetoon aan de schilderkunst van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De kunstwerken lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Der Park - Het park | Gustav Klimt | AcousticArt paneel

Kies uw maat/uitvoering

100 x 100 cm
€ 343.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 0.5 - 1 m2
€ 373.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 1 - 1.5 m2
€ 454.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 120 cm
€ 465.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 140 cm
€ 504.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 1.5 - 2 m2
€ 534.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
150 x 150 cm
€ 561.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 2 - 2.5 m2
€ 618.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 2.5 - 3 m2
€ 785.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: uw maat 3 - 3.6 m2
€ 872.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Der Park - Het park, door Gustav Klimt

Der Park is een schilderij dat kenmerkend is voor zijn periode die hij doorbracht aan de Attersee. Dit werk heeft hij in 1910 afgerond. Er is een zeer sterke gestyleerde compositie te zien. Het pointillisme dat hij verkent is op meerdere van zijn werken uit deze omgeving / periode terug te zien. Op dit moment is het werk in bezit van het MoMA in New York.


AcousticArt paneel

Wie kent niet de hinder van een ruimte met een slechte akoestiek? Dit kan bijzonder vermoeidend zijn, zowel op het kantoor als thuis. In commerciŽle ruimtes of in de horeca kan het zelfs direct klanten kosten.

Dit akoestische paneel combineert de perfecte oplossing voor een galmende ruimte met een prachtig kunstwerk en een zachte uitstraling. Het is als een akoestisch schilderij met een strak zwart kader. Het bestaat uit een geperforeerd achterpaneel met een zwart aluminium frame. Hierin wordt een akoestisch materiaal binnen het kader van het frame verlijmd op het achterpaneel. Dit materiaal wordt niet gespannen en heeft daarom een zachtere uitstraling dan het superstrakke van een hard paneel of gespannen doek. Het is blijvend zacht en met de hand makkelijk in te drukken. En in een handomdraai heeft u dit werk aan de muur hangen met de meegeleverde ophangbeugel(s).

Waar sommige andere aanbieders alleen een soort ArtDeco systeem bieden als oplossing voor de akoestiek bestelt u bij Hollandsche Meesters een echt speciaal ontwikkeld AcousticArt paneel. Dat wordt voor u op maat gemaakt en bestaat uit een materiaal en constructie om nagalm (echo) in een ruimte te verminderen, met name in de spraakfrequenties en hogere tonen. De kern is voor 90% gemaakt van gerecyclede katoenvezels en het geheel wordt opgehangen met een speciaal (meegeleverd) ophang systeem. Door deze wijze van ophangen (2 cm van de muur) wordt de dempende werking het grootst.

Houd voor het beste effect ongeveer 1/5 van de grondoppervlakte aan voor de oppervlakte van de AcousticArt panelen aan de muur. Optimaal effect bereikt u bij ongeveer 1/3 van de grondoppervlakte aan akoestische panelen.

Een enkel AcousticArt paneel is maximaal 160 x 230 cm en wordt exact op maat voor u gemaakt. De diepte van het frame is 3 cm. Het gewicht van een enkel paneel is afhankelijk van de maat uiteraard, maar ligt rond de 8-9 kg / m2.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij ons altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Wat kunnen we voor u doen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. We denken graag met u mee.